Alle nieuwsartikelen

Afspraak Maken Online

Nieuws

6 jun 2020

Kort Momentje

Waarschijnlijk is het je al opgevallen. 
Op de site is het niet meer mogelijk om een afspraak in te plannen voor enkel epileren of verven. Deze behandelingen zijn nu omgezet in een 'Kort Momentje'.

Het kort momentje is een momentje waarin je zelf je behandeling kunt samenstellen uit verschillende kleine behandelingen. Je mag er maximaal 4 kiezen.

Door de Corona en de maatregelen die we moeten en willen nemen om voor iedereen de veiligheid zo veel mogelijk te waarborgen is een behandeling van 20 minuten geen optie. Nadien moet de salon geventileerd worden en gereinigd/gedesinfecteerd. Daarnaast kost het extra middelen als mondkapjes en handschoenen. 

Je kiest dus vanaf 1 juni voor een behandeling qua tijd en hierin mag je zelf bepalen wat we gaan doen. Maximaal dus 4 items. 
Stel je eens voor dat je je gezicht laat reinigen, je wimpers verft en wenkbrauwen laat epileren en daarna een verzorgende crème krijgt aangebracht. 
Dat is toch een heerlijk klein verwenmomentje voor jezelf. En misschien kies je dan later toch eens voor een heerlijke gezichtsbehandeling.

Maak uw afspraak online

Alle nieuwsartikelen

Afspraak Maken Online
Webdesign: NextDoorMedia | sitemap