Huidverzorging

De huid weerspiegelt de gezondheid van de mens. Een jonge, gezond ogende huid wordt geassocieerd met de algehele gezondheid van de persoon.

Dit heeft een positief effect op de aantrekkelijkheid voor anderen.
Het doel van huidverzorging is dus ook de huid zo jeugdig, gezond en egaal te houden.

Dit kan in eerste instantie op 3 eenvoudige manieren:

 • Vermijd fel zonlicht
  Zonlicht (ook zonnebank) zorgt ervoor dat bindweefsel wordt afgebroken.  Dit veroorzaakt afbraak van collageen en elastine en veroorzaakt dan rimpelvorming.
  Naast rimpelvorming is de zon ook verantwoordelijk voor pigmentveranderingen en huidkanker. Veel blootstelling op jongere leeftijd, zorgt voor problemen op latere leeftijd!
 • Vermijd  roken
  Net als zonlicht heeft roken een negatieve invloed op het elastine in de huid. Door gifstoffen in tabak wordt bindweefsel versneld afgebroken en wordt de huid slappen. Ook vermindert de doorbloeding van de huid. Hierdoor veroorzaakt roken een ongezonde huidteint.
 • Voorkom uitdroging van de huid
  Uitdroging van de huid leidt tot vochtverlies via de opperhuid. Dit kan ontstaan door gebruik van zeep omdat dit het beschermende vetlaagje van de huid verwijdert. Ook droge omgevingsfactoren zoals centrale verwarming, vrieskou kunnen vochtverlies uit de huid veroorzaken.  Door uitdroging ontstaat oppervlakkige rimpelvorming. Dit is te voorkomen door de huid goed te dehydrateren.

Daarnaast is het goed om je huid te verzorgen met de juiste producten en regelmatig naar de schoonheidsspecialist te gaan om je huid te laten verzorgen/ verbeteren.
Wanneer men een half uur per dag besteedt aan huidverzorging en iedere zes weken de schoonheidsspecialist bezoekt, onderscheidt men zich al na het 35ste levensjaar van anderen en elk jaar wordt het verschil groter.
In de salon zijn een tal aan behandelingen gericht op huidverzorging en huidverbetering.

Voor een juist advies en behandeling geschikt voor uw huid, maakt u het beste een afspraak in de salon.
Zo is het mogelijk om de juiste behandeling voor uw huid te kiezen mede afhankelijk van uw wensen.

Maak uw afspraak online
Webdesign: NextDoorMedia | sitemap