Elektrisch ontharen 

Met elektrisch ontharen worden storende haren in het gezicht of op het lichaam definitief verwijderd. Er bestaan verschillende methodes van elektrisch ontharen, namelijk: diathermie en de blend methode.  Aan de hand van uw overbeharing wordt bepaald welke methode voor u het meest  geschikt is.
Elektrisch ontharen is niet pijnloos. Wel kan de stroomsterkte aangepast worden, zodat het voor iedere cliënt goed te ondergaan is. De behandelperiode varieert van enkele maande n tot soms jaren. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid haren en de grootte van het te behandelen gebied.

Elektrisch ontharen is een andere vorm van ontharen dan met Laser of IPL. Met elektrisch ontharen is het mogelijk blonde, grijze en te weinig gepigmenteerde haren te verwijderen, die met Laser en IPL niet behandeld kunnen worden. In mijn praktijk behandel ik enkel overbeharing in het gezicht. Mocht blijken dat het voor de cliënt verstandiger is om onthaard te worden met Laser of IPL dan zal een doorverwijzing plaatsvinden naar de huidlaserkliniek WZA in Assen.

 

Maak uw afspraak online
Webdesign: NextDoorMedia | sitemap