Bodysugaring

Body sugaring is een ontharingsmethode  op basis van een suikerpasta. Suikerpasta is niet nieuw.
Het is een samenstelling van hoofdzakelijk suiker en water. Het is gebaseerd op eeuwenoude recepten uit het Midden-Oosten.
In de salon werk ik met suikerpasta van het merk Pandhy’s . Deze suikerpasta bestaat uit glucose, fructose en water. Hierdoor is het ook de meest medische suiker op de markt.
Pandhy’s suiker bevat geen chemische producten, geur- of kleurstoffen maar ook geen citroensap of andere fruitzuren. Pandhy’s suikerpasta is bovendien hypo-allergeen en veroorzaakt doorgaans geen huidirritatie.

Suikerpasta biedt de mogelijkheid – in tegenstelling tot andere ontharingsmethodes- om haren te verwijderen vanaf 2 mm lengte. Ontharen met suikerpasta is minder pijnlijk dan de meeste andere epilaties en resulteert in een zachte huid omdat ook dode huidcellen effectief verwijdert worden.

Suikerpasta wordt met de handen op de huid aangebracht en tegen de haargroeirichting in gemasseerd. Daarna wordt het met de haarrichting mee verwijdert. Hierdoor breken haren minder snel af. Suikerpasta is hygiënischer omdat voor iedere klant een apart bolletje suikerpasta wordt gebruikt. De suiker is van zo’n hoge concentratie dat deze desinfecterend werkt en maakt de pasta het kiemen of groeien van bacteriën onmogelijk.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.pandhys.be

Maak uw afspraak online
Webdesign: NextDoorMedia | sitemap